Czechgun Gladiator .45, fekete színben

Manufacturer: ARSENAL CZ
159,900 Ft

Leírás

Csehországban egy kis cég egy egészen modern és sok valódi lőfegyvert megszégyenítő minőségű elöltöltős, 2-lövetű derringert mutatott be. A Czechgun Gladiator DAO (csak revolverező) elsütőszerkezetű, belsőkakasos fegyver (tűzkészen viselhető kialakítású), .45-ös kaliberű, perkussziós gyújtású, sima csövű. Méretében és tömegében kisebb, mint egy Walther PPK!

A teljes fegyver CNC-megmunkálással készült, a tok 7075 T6 alumíniumötvözet, a csőköteg anyaga acél, és acélból van a cserélhető tűzfal és a komplett elsütőszerkezet is. A kétlövetű elöltöltő pisztoly csöve a csappantyúzáshoz és a lőkúp tisztításhoz kiszereléséhez felnyitható.

A Gladiator Csehországban és Szlovákiában szabadon viselhető és a hozzá való lőpor és csappantyú is szabadon megvásárolható. Magyarországon a fegyver elöltöltős muzeális, szabadon megvásárolható és tartható. A bele való lőpor és csappantyú kizárólag lőszerújratöltő és/vagy elöltöltő fegyveres vadászati tevékenységre engedéllyel rendelkező magánszemélyeknek és elöltöltő fegyveres lövészettel foglalkozó lövészegyesület által tartható. Ezen engedély nélkül tartása, valamint a muzeális pisztoly önvédelemre viselése szabálysértés.

A Gladiator töltettől függően 140-205 joule közötti torkolati energiára képes a gyártó szerint, lövedéktől és lőportöltettől függően. A gyártó Vesuvit LC lőporral tesztelte, de Swiss (jobb minőségű) lőporral ennél magasabb értékek is elérhetőek.

A fegyverhez töltőrúd, lőkúpkulcs, tisztítókefe, tűzfal kiszerelésére szolgáló csavarhúzó alapfelszerelésként jár.

TECHNIKAI ADATOK

Kaliber: .45
Hossz: 143 mm
csőhossz: 79 mm (kb. 3")
magasság: 102 mm
vastagság: 20 mm
üres tömeg: 559 gramm

A pisztoly 2-lövetű.

A fegyver ára nem tartalmazza az MKH kártya díját 3.500,- Ft-ot!