3XCS gázspray

3 990 Ft

240mg hatóanyagot tartalmazó könnygáz spray

Hol van készleten?

Leírás

3X CS hatóanyagú gázspray
15 grammos kiszerelés, 240 mg-os hatóanyag tartalommal, német gyártmány

Új önvédelmi termék jelent meg, kifejezetten a magyar piacra optimalizálva. A német KKS gyártmánya a mindössze 15 grammos töltettömegű, kisméretű 3XCS könnygázspray, melynek hatóanyagtartalma a németeknél megengedett TRIPLÁJA, 80 mg helyett 240 mg CS (o-klór-benzilidén-malonsav-dinitril, CAS: 2698-41-1).
Extra hatékony védelmet biztosít a permet a támadók ellen. A CS könnygáz hatóanyag bármilyen támadóra másodpercek alatt hat, és támadás képtelenné teszi.
Hatására csípő érzés keletkezik az orrban, a szemben, valamint könnyezést, orrfolyást, hányingert köhögést, a nyelven égető érzést okoz. Előfordul nehéz, égető légzés és mellkasi fájdalom is.
Közterületen legálisan viselhető! Este, veszélyesebb helyeken kézben tartjuk, zsebbe rejtve, hogy gyorsan, és gondolkodás nélkül tudjuk használni. Fontos, hogy mindig könnyen elérhető helyen legyen!

Forrás: http://www.kaliberinfo.hu/hirek/a-legerosebb-3xcs-gazspray

A termék Fog/Cone    (KÖD) szórófejjel kerül forgalomba.

A köd szórófejes sprayk esetében a hatóanyag, kb. 30?50 cm átmérőjű aeroszol felhő formájában hagyja el a palackot, ami 0,5-1 m-es átmérőjűvé válik 1-1,5 méteren belül. Nagy előnye, hogy stresszhelyzetben vagy egy gyorsabb mozgású állat lefújása esetén is hatékony védelmet biztosít, mert nem igényel pontos célzást. Használatához nem kell nagy gyakorlat, mert arc felé irányítva hatékonyan teríti be a támadót, ezzel biztosít lehetőséget, hogy a másik irányba a védekező gyorsan el tudjon menekülni.
Az ilyen szórófejjel rendelkező gázsprayk alkalmazása a legpraktikusabb az utcai önvédelem esetén, hiszen nem követeli meg a pontos célzást!
(Hátránya, hogy zárt térben használva önveszélyes, szétterjed a kiporlasztott hatóanyag.)

Pin It on Pinterest