Kuzey 911SX Matt nikkel

50 900 Ft

(9mm PAK, 9+1)

Hol van készleten?

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A gázpisztolyok többsége külsejében ismert éles pisztolyokat másol, melyek közül az egyik legismertebb a Colt M1911 és annak klónjai.

A piacon eddig is voltak ennek gáz-riasztó másolatai, de az olasz Bruni és Kimar modelleken sem a szánakasztó, sem a markolatbiztosító nem működött (a Bruni a biztosító is csak a szán hátrahúzása után aktiválható), az Umarex Colt M1911-ese kb. 2-3x drágábban sem rendelkezett sem működő szánakasztóval, sem markolatbiztosítóval, és csak az ME hasonlóan drága modelljén van üzemképes szánakasztó. Mindezen típusok szánja viszont papírvékony falvastagságú, nem kifejezetten tartósak, kakasukban sincsen acélbetét.

Ehhez képest a török Kuzey Arms 911 modellje kezelésében teljesen megegyezik az igazi M1911-gyel! A 9 mm PAK, 9+1-es tárkapacitású gázpisztolyokon tökéletesen élethű kétkezes tokbiztosító, valódi markolatbiztosító, sőt kakas biztonsági állás, és működő szánakasztó is van, szánjuk falvastagsága pedig minimum duplája a fenti modelleknek, kakasába pedig acélbetét is került.

Persze a full-size M1911-klón így is lapos marad, de nem egy könnyed egyéniség 1200 gramm feletti üres tömegével.

Csőre töltve, bebiztosítva viselhető, kétkezes tokbiztosító, működő markolatbiztosító, működő szánakasztó, acélbetétes kakassal.

Kaliber: 9mm PAK
Tárkapacitás: 9+1db

Pin It on Pinterest