Bruni P4 nikkel színben

40 900 Ft

(9mm PAK,10+1)
+ MKH

Hol van készleten?

Elfogyott

Leírás

Tárkapacitás 10 + 1 db

9mm PAK kaliber

A gázpisztolyok zöme, a már bevált konstrukció és a jobb eladhatóság érdekében, éles fegyvert másol.

Nincs ez másként a Bruni mod P4 esetében sem; az olasz gyár egy hazai modell, az F jelzésű Beretta PX4 Storm mellett tette le a voksát.

Leírás:

A dizájnerek nagyobb mozgástere és a könnyebb súly miatt elfogult vagyok a műanyag tokos fegyver iránt, így örömmel konstatáltam, hogy a tokot nem spiaterből öntötték ki. A Bruni P4-et kézbe véve – az elődök gyártási minőségét figyelembe véve – meglepetés a műanyag tok jó minősége. A fegyver kiegyensúlyozottsága miatt könnyebbnek tűnt, mint a gyári adatokban szereplő 950g, végül a saját mérések rácáfoltak erre az érzésre (töltetlen állapotban 930g). A Bruni a P4-el tökéletes másolatra törekedett, ezért a a tokon megtalálható a gázpisztolyokon teljesen felesleges Picatinny MIL-SID-1913 szabványú szereléksín, viszont valószínűleg költségcsökkentési okok miatt a markolat hátsó panelje fix, nem cserélhető.

Jó hír a balkezeseknek, hogy a Bruni P4 forgó szánbiztosítója, mely bebiztosított állapotban a szánt is rögzíti, illetve az elsütőbillentyűt is szabadon mozgóvá teszi és mindkét oldalon megtalálható, A tárkioldó gombja egy imbuszkulcs segítségével könnyen átszerelhető a fegyver jobb oldalára.

A működő (ezt sajnos ki kell hangsúlyozni egy Bruni öntöltő esetén) szánakasztó viszont egyoldalas, csak a jobbkezesek számára könnyen elérhető.

A csőtorkolatból szerencsére nem lóg ki a keresztirányú akasztó, mely mélyen, a rakétatoldat menete és a megfelelő gáznyomást biztosító réz szűkítés után nyúlik egészen a töltényűrig.

Bruni mod P4

Kaliber: 9mm P.A.K.
Tárkapacitás: 9mm 10+1
Elsütőszerkezet: SA/DA
Súly: 950 gr.
Hossz: 192 mm
Kivitel: fekete és nikkeles szán

Pin It on Pinterest